28-06-03

6 - Webnieuwtjes en handigheidjes


Op de uitstekende LVBlog staan een aantal Webnieuwtjes en handigheidjes vermeld, die bovendien heel didactisch worden geïllustreerd. Een aanrader!

Ten eerste kan je de Internet-zoekmachine Google nu ook als tool (via een Toolbar) vanuit je browser gebruiken. Op de LVBlog vind je precies hoe, waarom, en wat de voordelen zijn. Klik hier.

De populaire Instant Messenger (IM) van MSN is vernieuwd. Versie 6.0 is bijna klaar. Een preview kan je hier afhalen. Een van de grootste vernieuwingen is de geïntegreerde webcam en voice-chat. Uiteraard zijn er ook een aantal andere gadgets aan toegevoegd, zoals verschillende aanmeldingsgeluiden voor elk contact. Dank zij MSN IM blijf je op elk moment in direct contact met familie, vrienden, collega's waar ook ter wereld.

GeoURL plaatst je website op de wereldkaart. Hoe dat precies moet wordt hier heel duidelijk stap voor stap uitgelegd op de LVBlog.

Tenslotte kan je ook via een eenvoudig toe te voegen lijntje op je website laten zien wie er op het moment meeleest. Dank zij TwanSoft. Hoe dat moet vind je hier.

21:19 Gepost door VH | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.