13-07-03

13 - The Blue Prostitute is nearly total ironing gone for the taboos of the French-speaking


Ofwel... "De Blauwe Hoer is vrijwel totaal strijk gegaan voor de taboe's van de Franstaligen". Aldus vertaalt FreeTranslation een lijn uit mijn vorig bericht. Best grappig, die ongewilde machine-humor. Na AI (Articial Intelligence) nu ook AE (Articial Humour) of AS (Articial Stupidity)? Vertaal-software heeft duidelijk nog een hele weg te gaan. Klik hier om deze site in het Engels te vertalen, en lach je rot.

Nog wat Net-humor. De blog-rage inspireert de huisvlijt van vele beginnende en ervaren Netties. Hoogst relevante sites als "Mijn cavia is dood" en "Hoe overleef ik mijn puberteit" zijn niet van de lucht. Het kon niet anders, of er zou een ironiserende BLog Award Site opduiken, en hier is hij dan: Antibloggies.

Afbeelding: een persiflage op die andere Net-rage, het "chatten", dat een vermakelijk rollenspel toelaat voor Netties die te lui zijn om een blog aan te maken.

00:12 Gepost door VH | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

RSS Blogreader Ik gebruik Awasu, je kan URL+uitleg vinden bij Luna Papa (http://luna-papa.skynetblogs.be/?date=20030625&number=1&unit=weeks#13209). Het leuke is dat het dingetje je op geen enkele manier plaagt met ads !

Gepost door: Beckett | 13-07-03

De commentaren zijn gesloten.