05-08-03

20 - Komkommertijd


Zoals bekend leest VH nooit kranten, maar een ergens meegekregen "Het Laatste Nieuws" ligt altijd grijpklaar op het WC ter leringhe ende vermaeck.
Midden in de komkommertijd met weinig politiek nieuws doet HLN nog meer dan anders haar best om de meest exotische sappige weetjes onder de aandacht van haar lezers te brengen. En onder het persen door viel VH's oog op volgend bericht uit de krant van 26 juli 2003.

"Een stel brengt een gezellige avond door in een restaurant. De vrouw is echter niet tevreden met wat er op haar bord ligt en stuurt haar bestelling terug naar de keuken.
Ook het nieuwe gerecht voelt klef aan de tanden en wordt terug naar af gestuurd. Derde keer, goede keer, hoewel deze keer de appetijt het laat afweten.
Na enig kauwwerk wordt het overschot in een doggy bag mee naar huis genomen voor de hond.

De volgende ochtend wordt de vrouw met zweren in de mond wakker. Haar arts stelt vast dat ze is blootgesteld aan een seksueel overdraagbare ziekte, wat onmogelijk is, aangezien zijn patiënte en haar partner nog monogamer zijn dan de paus. Met afschuw vermoedt de vrouw dat er de avond tevoren met haar eten geknoeid is.
En inderdaad: na analyse van haar voeding treft men vijf verschillende soorten sperma aan.
Het keukenpersoneel, kwaad omdat het eten tweemaal werd teruggestuurd, had uit wraak gezamenlijk gemasturbeerd op het bord van de vrouw.
"
Het Laatste Nieuws).

____________________________

Foto: een Thai vriend die vaakt komt koken en zo, wou VH eens verassen met een "special dish". No comment. Lekker(e) spicy Thai (-food). A dirty mind is a joy forever. Het is inderdaad komkommertijd. Zucht.

12:46 Gepost door VH | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Thaise keuken Je merkt meteen de ethnische karakteristieken van de oosterse keuken ahv de plaa van de Thaise vriend: weinig haar rond de organen ;-))))

Gepost door: Fustigator | 09-08-03

De commentaren zijn gesloten.