21-03-04

50 - Egidius, waar bestu bleven?


Egidius, waar bestu bleven? Egidius had bij mijn weten geen blog, dus "koors" hij maar die dood. Bij VH ligt het wat anders. Een gigantische disk-crash met Murphyaanse afmetingen, en alle foto's en meer foetsie. Een falende PC, leverancier bankroet, een defecte laptop, en meer van dat serieel fraais. Windows 2000 ettelijke keren opnieuw installeren, drivers afhalen en testen, herbeginnen. Schijven wisselen, PC-kaarten wisselen, en dan da capo. Gelukkig zijn er de 200 CD's met backup, en een paar weken om alles weer te sorteren.
De cyberdood is even erg als de dood van Egidius, maar de opwekking is iets makkelijker.

En dan is er natuurlijk visualhugo.com, het eigen domein. Het centrale troetelkind dat voortaan alle foto-albums moet bevatten.
Aanvankelijk wat verder klooien met Javascript, dan maar op PHP/MySql overschakelen. Klein detail, eerst deze omgeving/programmeertaal instuderen, en kijken wat ze kan. CSS implementeren. Proberen een eigen blog in PHP te schrijven als oefening. Op de beperkingen van PHP stoten, en maar verder gaan in Javascript.
Eind goed al goed, de facelift van visualhugo.com is gelukt, vier albums zijn klaar, en de rest kan voortaan met mondjesmaat worden toegevoegd.
Dus toch maar verder bloggen, zij het met mondjesmaat en passend in een overigens chaotisch time-management.
Wie zei het ook alweer? "Time, the final frontier".

Foto: onder het moto "tijd", de tijdloze stad Rome en VH als gladiator. Ook onder het moto "fotografie", is dit een fotomontage met elementen van andere fotografen op het fotografieforum Webaperture waar VH lid is.

13:29 Gepost door VH | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Aan de Romein VH Quo Vades Hugo....

Gepost door: Trabka Barbara | 13-04-04

De commentaren zijn gesloten.