06-12-04

56 - Hij is waarlijk verrezen!


Wat is dat toch met blogs? Moeilijk vol te houden blijkbaar. Beckett laat het wat hangen, FlexFlint is blijkbaar verdwenen. En VH tja, die is precies 7 maanden weggeweest. LVB, één van de meest aktiefste Vlaamse bloggers heeft het er over: "Vlaanderen heeft geen blog cultuur".

VH heeft een excuus (wie trouwens niet?). Hij heeft het afgelopen jaar in totaal 5 maanden in de Filippijnen verbleven. En het ziet er niet naar uit dat dit in de toekomst nog zal verbeteren (of verslechteren, 't is hoe je het bekijkt).
Geen heimwee naar Vlaanderen met zijn grauw weer, zijn grijze hemels, zijn mist, zijn ochtendfiles, zijn avondfiles, zijn lage zon, zijn betuttelaars, welzijnswerkers en andere socialisten, zijn flitspalen, zijn superboetes.
Ach misschien is het gras altijd groener aan de andere kant van de heuvel. Voer voor wat relaxe avondlijke bedenkingen onder de sterren en palmbomen op een tropisch strand, met een glaasje tanduay, en een sigaret uit een pakje dat 10 Eurocent kost. We zien wel, misschien wordt deze blog terug wel weer iets. Misschien ook weer niet. Salamat, mahal kita. Mijn thuis is waar mijn PC staat (graag mèt Internet).

Foto : zonsondergang bij Sunken Cemetary op Camiguin, een droomeiland voor de kust van Mindanao (Zuidelijke Filippijnen). Smaak te pakken van tropische zonsondergangen? Klik hier.

22:32 Gepost door VH | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.