20-06-05

118 (D) [Photoblog] - Ah, je ris de me voir si belle en ce miroir!

LVBLog heeft het spelletje hier opgestart. Eén van die trivia, zoals het muziekstokje die weblogs af en toe teisteren. Een mix van publieke kettingbrief en exhibitionisme.
"Neem een foto van jezelf in een spiegel, en upload de foto hier, alwaar je ook de foto's van anderen kunt zien, [o.a. LVB himself in Knocke-Zoute]. Het spel werd gestart door Paul Carpentier."

Tja, dat zijn leuke dingen voor de mensen.


Ah je ris... Link: www.pixagogo.com/7249135829.
Foto: (klik om te vergroten) Davao, Zuid-Mindanao, Filippijnen. April 2005, in de achteruitkijkspiegel van een kleurrijke tricycle.

14:15 Gepost door VH | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

gene vetten Nu al bijna een week en die uit Gent is nog altijd veruit de snelste. Merkwaardig dat er zoveel Amerikanen opstaan. Via deze blog, of via LVB in English?

Zeg Hugo, off-topic. Waarom hebt ge eigenlijk de links naar foto's uit de Ardennen weggedaan?

Gepost door: The Outlaw Michael Cosyns | 22-06-05

@Michael Ik zoui het niet weten. De rage duikt af en toe op. Het is afgekeken van een Amerikaans initiatief. Ik vond het wel leuk, maar had graag geweten met welke site die koppen allemaal verbonden zijn.

Als je mijn Ardennenfoto's bedoeld, die stonden op www.visualhugo.com, maar dat domein is gekaapt, nadat ik vertikte om de 80 GByte transfer te betalen aan Gisol door backlinking wereldwijd naar mijn Geeks-filmpje. Had dat ff in een commentaar bij LVB gezet, en stond in mijn links hier. Zal me leren. Luc had me pribderruimte bij hem aangeboden (wegens overcapiciteit) maar door mijn vertrek naar de Filippijnen is dat er niet meer van gekomen. Zal hem er nog eens over aanspreken op de komende bloggersmeeting in Gent. Als het dan niet lukt zoek ik een andere provider (maar NIET Gisol).

Gepost door: VH | 23-06-05

De commentaren zijn gesloten.